Ευρώπη

Βιογραφική ταινία για τον Ντράζεν Πέτροβιτς στα σκαριά!

Μια ταινία για τη ζωή του Ντράζεν Πέτροβιτς είναι ήδη σε διαδικασία παραγωγής και θα κυκλοφορήσει το 2023, στα 30 χρόνια από το θάνατο του θρύλου του μπάσκετ.

Στο πρώτο στάδιο παραγωγής βρίσκεται μια ταινία για τον Ντράζεν Πέτροβιτς. Ο αδικοχαμένος θρύλος του παγκοσμίου μπάσκετ θα αποτυπωθεί στη μεγάλη οθόνη σε ένα βιογραφικό δράμα που θα περιλαμβάνει όχι μόνο την καριέρα του, αλλά και στιγμές από τη ζωή του μέχρι και τον πρόωρο θάνατό του.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κροάτης σκηνοθέτης Ντανίλο Σερμπέτζιγια τονίζοντας πως «… η ταινία θα παρουσιάζει το μαχητικό πνεύμα, την ιδιοφυΐα και τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, όπως και σκηνές από τη ζωή του εκτός παρκέ, αλλά και τις ανασφάλειες που είχε αυτός ο μοναδικός αθλητής».

Ο πρώτος τίτλος της ταινίας είναι «Μια ανώτερη δύναμη-Η ιστορία του Ντράζεν Πέτροβιτς» και έχει ήδη αρχίσει το κάστινγκ. Το σενάριο έχει αναλάβει ο Ιβάν Τούρκοβιτς από το Ζάγκρεμπ και την παραγωγή οι Λιούμπο Ζντιελάρεβιτς και Ίβο Σίμπερ. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε Κροατία, Γερμανία και ΗΠΑ, ενώ θα αρχίσουν μέσα στο 2022. Στόχος είναι να κυκλοφορήσει το 2023, όταν θα συμπληρώνονται 30 χρόνια από το θάνατό του.

Σύμφωνα με τους παραγωγούς, έχουν ήδη εξασφαλιστεί δηλώσεις θρύλων του μπάσκετ για τον Ντράζεν, όπως του Μάικλ Τζόρνταν, του Ρέτζι Μίλερ και του Λεμπρόν Τζέιμς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x