Ευρώπη

Πονίτκα: «Ένιωσα ότι με εκτιμούσαν στον Παναθηναϊκό, είδαν ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Παρτιζάν προέβη ο Ματέους Πονίτκα, κάνοντας και ειδική αναφορά και στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Παίκτης της Παρτιζάν είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Πέμπτης (13/07) ο Ματέους Πονίτκα, με τον Πολωνό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια με τον σύλλογο του Βελιγραδίου.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του, ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ασπρόμαυρων», κάνοντας ειδική μνεία στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος και ήταν ο λόγος να επιλέξει την Παρτιζάν.

Μάλιστα, με δηλώσεις του στη «Mozzart Sport», αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως άπαντες στο πράσινο «στρατόπεδο» εκτίμησαν το γεγονός πως σε κάθε ματς έδινε το 100% των δυνατοτήτων του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματέους Πονίτκα:

«Μεγάλη μου τιμή που είμαι μέλος της Παρτιζάν. Μίλησα με τον Ερυθρό Αστέρα και τη Μακάμπι. Η Παρτιζάν ήταν εκεί, είχα επιλογές, αλλά στο τέλος το όνομα και η κλήση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μέτρησε υπέρ της Παρτιζάν. Μου άρεσε το πρότζεκτ, μια ομάδα που θέλει να προχωρήσει. Ακόμα και όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, είδα ότι η ομάδα είναι μεγάλη, ότι ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες.

Έχω μεγάλο σεβασμό για όλους στον Παναθηναϊκό και ένιωσα ότι με εκτιμούσαν. Είδαν ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα σε κάθε παιχνίδι και πάνω σε αυτό έχτισα την καριέρα μου».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x