Ευρώπη

Βασικός στόχος για την Ρεάλ Μαδρίτης ο Λορέντζο Μπράουν

Κύριος στόχος για την Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί η εύρεση άσου, με αποτέλεσμα να κοιτάει τις διαθέσιμες επιλογές στην αγορά. Πρώτο όνομα στη λίστα φιγουράρει ο Λορέντζο Μπράουν.

Σε αναζήτηση playmaker έχει βγει στο μεταγραφικό παζάρι η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ήταν ένα από τα αδύναμα σημεία της εφευινής χρονιάς. Στη λίστα υπάρχουν ονόματα από την Ευρώπη, με πρώτο και καλύτερο εκείνο του Λορέντζο Μπράουν.

Φυσικά, ο Μπράουν ειδικότερα με τη φανέλα της Ούνικς Καζάν ήταν από τα πιο κυρίαρχα γκαρντ και απέδειξε έμπρακτα πως διαθέτει τον τρόπο να αξιοποιήσει πλήρως το ταλέντο του σε μία ομάδα που είχε χωρίσει τους ρόλους και αγωνιζόταν με το δικό της ξεχωριστό στυλ.

Βέβαια, ακούγεται και το όνομα του Πιέρια Χένρι, ενός από τους πλέον αξιόπιστους αθλητές της Ευρωλίγκας με ξεκάθαρα δυνατά σημεία στο αγωνιστικό παιχνίδι του και θα βοηθήσει την «Βασίλισσα» στο αμυντικό κομμάτι.

Υπάρχει και η περίπτωση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει. Έχει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά κάπου εκεί ξεκινάνε οι θεωρείες και τα «αν» σχετικά με το μέλλον του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x