Ευρώπη

Παρόντες στον αποχαιρετισμό του Μπενζεμά στο «Μπερναμπέου» οι παίκτες της μπασκετικής Ρεάλ

Το «παρών» στο Μπερναμπέου θα δώσουν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης για να αποθεώσουν τον Καρίμ Μπενζεμά που αποχωρεί από την ποδοσφαιρική ομάδα.

Με εκλεκτές παρουσίες θα αντιμετωπίσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για την 38η και τελευταία αγωνιστική της La Liga.

Οι «μερένχες» οι οποίοι πρόκειται να αποχαιρετήσουν τον δεύτερο σκόρερ της ιστορίας του συλλόγου Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος αποχωρεί μετά από 14 χρόνια, θα υποδεχθούν στην ιστορική τους έδρα την αντίστοιχη ομάδα του μπάσκετ και πρωταθλήτρια Ευρώπης που επικράτησε στον τελικό της Euroleague του Ολυμπιακού φτάνοντας τα 11 τρόπαια.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ οι παίκτες τους Τσους Ματέο αναμένεται να κάνουν και έναν μικρό «γύρο θριάμβου» μαζί με το τρόπαιο και να αποθεωθούν από τον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Θυμίζουμε ότι η μπασκετική «Βασίλισσα» πρόκειται να ριχτεί στην μάχη των ημιτελικών της ACB στις 6 Ιουνίου με αντίπαλο την Μπανταλόνα, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Φλορεντίνο Πέρεθ θέλησε να «ενώσει» τις δυο πολυνίκεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων των κορυφαίων αθλημάτων σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x