Ευρώπη

Το βίντεο της επίθεσης πέντε χούλιγκαν στον Σβεντ-«Σώθηκε από θαύμα»

Δείτε το βίντεο της επίθεσης που δέχτηκε από πέντε άτομα ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ, Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο.

Περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται για την επίθεση που δέχτηκε χθες βράδυ ο Αλεξέι Σβεντ έξω από εστιατόριο της Μόσχας. Πέντε άνδρες, χούλιγκαν κατά την ΤΣΣΚΑ που ενημέρωσε για το συμβάν, επιτέθηκαν στον Ρώσο γκαρντ και του προκάλεσαν βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο και να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Στα ρωσικά ΜΜΕ έχει ήδη κυκλοφορήσει βίντεο από κλειστό κύκλωμα που κατέγραψε, έστω και από μακριά, τη στιγμή της επίθεσης.



Ο ατζέντης του 34χρονου άσου, Όμπραντ Φίμιτς, περιέγραψε τι συνέβη και τόνισε πως από θαύμα ο πελάτης του απέφυγε τα χειρότερα. «Ο Αλεξέι και η σύζυγός του είχαν βγει για φαγητό στο κέντρο της Μόσχας. Μετά, όταν βγήκαν έξω, μια παρέα νεαρών χωρίς λόγο άρχισε να τους προκαλεί. Ήταν εμφανώς σε κατάσταση μέθης. Ο Αλεξέι το αντιλήφθηκε και γι’ αυτό ήθελε να αποφύγει το επεισόδιο, αφού είναι ένας ήρεμος άνθρωπος. Εκείνοι όμως αποφάσισαν να αρχίσουν καβγά και του επιτέθηκαν, τέσσερις ή πέντε εναντίον ενός. Μετά από ένα χτύπημα, έπεσε και χτύπησε με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο. Του προκλήθηκε ένα ανοιχτό τραύμα και κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με κάταγμα στα οστά του κρανίου και διάσειση! Ευτυχώς επέζησε. Ίσως βοήθησε ότι είναι επαγγελματίας αθλητής», τόνισε.

Όσο για τα κίνητρα των δραστών; «Δεν ξέρω. Ίσως η αίσθηση της ατιμωρησίας; Τα κίνητρα είναι άγνωστα, αλλά οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Ελπίζω να τους ταυτοποιήσουν, να τους συλλάβουν και να τους φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης για να τους επιβληθεί η κατάλληλη τιμωρία», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x