Ευρώπη

Οι πρώτες φωτογραφίες του Σβεντ από το νοσοκομείο μετά την επίθεση

Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επισκέφθηκαν τον Σβεντ στον νοσοκομείο, με τον ρωσικό σύλλογο να δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες του έμπειρου γκαρντ από το νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε.

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ο Αλεξέι Σβεντ νοσηλεύεται σε κλινική της Μόσχας μετά την επίθεση που δέχθηκε από πέντε χούλιγκαν έξω από εστιατόριο το βράδυ της Δευτέρας, που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Η κατάσταση της υγείας του 24χρονου γκαρντ παρουσιάζει βελτίωση και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, την ώρα όπου οι αστυνομικές Αρχές της Μόσχας ανακοίνωσαν τη σύλληψη τριών υπόπτων που σχετίζονται με την υπόθεση.

Το απόγευμα της Τετάρτης, παίκτες και τεχνικό τιμ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επισκέφθηκαν τον Αλεξέι Σβεντ στο νοσοκομείο, με τους ανθρώπους του συλλόγου να του εύχονται ταχεία ανάρρωση. Μάλιστα, ο ρωσικός σύλλογος δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες του μπασκετμπολίστα μετά από το περιστατικό, στις οποίες εμφανίζεται με κολάρο στον λαιμό και εμφανώς ταλαιπωρημένος.

«Σήμερα οι παίκτες της ομάδας μας επισκέφτηκαν τον Σβεντ στο νοσοκομείο. Ευχόμαστε στον Αλεξέι πολλή δύναμη, υπομονή και αισιοδοξία σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Εύχομαι ταχεία ΑΝΑΡΡΩΣΗ!», ήταν το μήνυμα της ΤΣΣΚΑ στα social media.

Να θυμίσουμε, πως σύμφωνα με τη σύζυγό του, οι δράστες επιτέθηκαν στον Σβεντ, καθώς εξαιτίας του έχασαν χρήματα σε ένα στοίχημα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x