Ευρώπη

Σέκουλιτς: «Μπορούμε να αγωνιστούμε και χωρίς τον Ντόντσιτς»

Ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς σε δηλώσεις του έπειτα τη φιλική νίκη της Σλοβενίας επί της Κροατίας, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του απέδωσε σε υψηλό επίπεδο δίχως να πιάσει τα καθιερωμένα στάνταρ.

Στην καλύτερη απόδοση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, μίλησε ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς στη νίκη της Σλοβενίας επί της Κροατίας (20/8), τονίζοντας ειδικότερα το ότι στάθηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, ακόμα και αν ο Λούκα Ντόντσιτς πραγματοποίησε μία μέτρια εμφάνιση -για τα δεδομένα του-, αποτελεί οδηγός για τη συνέχεια.

«Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος και πραγματοποιήσαμε εξαιρετική τρίτη περίοδο. Το γεγονός ότι αποδείξαμε πως μπορούμε να είμαστε κυριαρχικοί χωρίς ο Λούκα Ντόντσιτς να κινηθεί στα συνηθισμένα επίπεδα, ήταν κατά κάποιο τρόπο χρήσιμο ώστε να πραγματοποιήσουμε δοκιμές».

Τέλος, αναφέρθηκε για τον δρόμο που απομένει στην Σλοβενία για να φτάσει το απαραίτητο επίπεδο ετοιμότητας ενόψει Ευρωμπάσκετ.

«Έχουμε δρόμο, όμως είμαστε στο σωστό μονοπάτι. Δεν βρίσκονται όλοι οι αθλητές στο ιδανικό επίπεδο, αλλά θα φτάσουμε εκεί. Διαφυλάσσουμε μερικά… τρικς στα φιλικά, όμως στους επίσημους αγώνες θα τα δώσουμε όλα στο παρκέ. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ανυπομονούμε για την πρόκληση και αδημονούμε να αντιμετωπίσουμε τον ανταγωνισμό», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού της Σλοβενίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x