Ευρώπη

«Στη Μπαρτσελόνα ο Σενγκέλια - Φεύγουν Ερνανγκόμεθ και Φαλ»

Ισπανικό ΜΜΕ αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα έκλεισε τον Σενγκέλια για τα επόμενα δύο χρόνια.

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα είναι ο Τόρνικε Σενγκέλια από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ισπανικό μέσο ενημέρωσης, το encestando.es, υποστηρίζει ότι οι Καταλανοί έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Γεωργιανό άσο για συμβόλαιο δύο ετών, με δυνατότητα επέκτασης και για τρίτο έτος.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται μια περιγραφή των σκέψεων που υπάρχουν στη Μπάρτσα για τη νέα σεζόν και τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν.

Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται οι αποδεσμεύσεις των Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Άλεξ Αμπρίνες αλλά και Γιουσουφά Φαλ που έχει αποφασιστεί να μην παραμείνουν αν και υπάρχουν συμβόλαια σε ισχύ.

Οι Καταλανοί μετά τον Σενγκέλια βγαίνουν στο παζάρι για την αγορά ενός παίκτη που θα παίζει στη θέση 5, αλλά και ενός που θα αγωνίζεται ως small forward.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x