Ευρώπη

Στην Τουρκία για την ανατροπή ο Ολυμπιακός

Στην Τουρκία βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup.

Την Τετάρτη στις 17:00, οι μπασκετμπολίστριες του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν στην Τουρκία τη Νεσίμπε Αϊντίν στη ρεβάνς των «16» του Euro Cup και θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το -4 της ήττας τους στο ΣΕΦ στην πρώτη αναμέτρηση.

Τα προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μάρτιν Ζίμπαρτς, αφορούν στην απουσία της Διονυσίας Αλεξανδρή.

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Για να αποδώσουμε καλύτερα στο ματς στην Τουρκία, πρέπει να ξεχάσουμε το προηγούμενο αποτέλεσμα και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο έργο που έχουμε μπροστά μας.

Δεν πρέπει να αφήσουμε το σκορ να μας μπερδέψει στο πως θα παίξουμε. Το βασικό που πρέπει να κάνουμε, είναι να έχουμε επιθυμία και διάθεση και να δώσουμε το 100% σε όλη τη διάρκεια».

Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Η Νεσίμπε είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με αξιόλογες παίκτριες και, σίγουρα, θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ωστόσο, θεωρώ ότι έχουμε δει τα λάθη μας από το πρώτο παιχνίδι, τα αναλύσαμε στο βίντεο και έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα στο αμυντικό μας πλάνο.

Αν η ομάδα μας καταφέρει να είναι επιθετική στην άμυνα, θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να καλύψουμε και τη διαφορά των τεσσάρων πόντων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x