Ευρώπη

Τρεις συλλήψεις για την επίθεση στον Σβεντ

Τρία άτομα συνελήφθησαν από τη ρωσική αστυνομία ως ύποπτοι για την επίθεση στον Αλεξέι Σβεντ, που είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τρεις συλλήψεις υπόπτων για την επίθεση στον γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Αλεξέι Σβεντ, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας. Η κατηγορία που απαγγέλθηκε είναι πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από πρόθεση, καθώς ο γκαρντ έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, Ιρίνα Βολκ, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της επίθεσης στον μπασκετμπολίστα οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη καταγγελία, τα ρωσικά ΜΜΕ κυκλοφόρησε το video από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο διεθνής γκαρντ έξω από εστιατόριο, μετά την ήττα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στον έβδομο και τελευταίο ημιτελικό της VTB League.

Οι δράστες της επίθεσης στον Αλεξέι Σβεντ, υποστήριξαν ότι εξαιτίας του έχασαν χρήματα σε ένα στοίχημα, είπε στο πρακτορείο RIA Novostiη σύζυγος του αθλητή. «Είπαν ότι έχασαν χρήματα εξαιτίας του από την ήττα» ανέφερε η γυναίκα.

Σύμφωνα με τη σύζυγο του αθλητή, ο 34χρονος άσος βγήκε από την εντατική, αλλά παραμένει στο νοσοκομείο.

Την Τρίτη, η ΤΣΣΚΑ ανέφερε ότι μετά την ήττα στον καθοριστικό αγώνα των ημιτελικών των playoffs της VTB United League από την Κρασνοντάρ Λοκομοτίβ-Κούμπαν, ο Σβεντ δέχθηκε τραυματισμό στο κεφάλι ως αποτέλεσμα επίθεσης χούλιγκαν.



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x