Ευρώπη

Τσόβιτς για Πετρούσεφ: «Ο Ολυμπιακός του έκανε μία πολύ καλή προσφορά - Οι πόρτες του Ερυθρού είναι πάντα ανοιχτές»

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα μίλησε για τον Φίλιπ Πετρούσεφ, τονίζοντας πως γνωρίζει ότι ο παίκτης είναι κοντά στον Ολυμπιακό, όμως οι πόρτες των Σέρβων παραμένουν ανοιχτές γι' αυτόν.

Η είδηση πως ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα μείνει ελεύθερος από τους Κινγκς έφερε... αναταραχή στην ευρωπαϊκή αγορά, με τον Ολυμπιακό να έχει συμφωνήσει με τον παίκτη περιμένοντας για την απαραίτητη προθεσμία 48 ωρών να περάσει προκειμένου ο Σέρβος να απαλλαχθεί και τυπικά από το συμβόλαιό του στο NBA.

Για την περίπτωση του Πετρούσεφ μίλησε και ο Νεμπόισα Τσόβιτς, πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, της ομάδας όπου ο Σέρβος ψηλός αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Τσόβιτς ανέφερε σε podcast πως γνωρίζει για την πολύ καλή προσφορά του Ολυμπιακού στον Πετρούσεφ, ωστόσο τόνισε πως οι πόρτες των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου θα παραμείνουν ανοιχτές γι' αυτόν, αν επιθυμεί να επιστρέψει.

«Το άκουσα και ο Ολυμπιακός έκανε μια πολύ αξιοπρεπή προσφορά. Η πόρτα του Ερυθρού Αστέρα είναι πλέον ανοιχτή στον Πετρούσεφ, αλλά είναι δική του απόφαση και του μάνατζέρ του. Μην κάνεις λάθος, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Λοιπόν, ας αποφασίσουν», ανέφερε συγκεκριμένα ο Τσόβιτς για τον 23χρονο ψηλό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x