Ευρώπη

Χάκετ για τα «παράθυρα» της FIBA: «Μιλάμε για χάος»

Σε δύσκολη θέση είναι οι παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντάνιελ Χάκετ, ενόψει των προκριματικών του παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Δυσάρεστη είναι η θέση των παικτών που αγωνίζονται σε ομάδες της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Ντάνιελ Χάκετ με αφορμή τις κλήσεις στην προεπιλογή της Ιταλίας, ενόψει των προκριματικών του παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Ο γκαρντ της Μπάμπεργκ χαρακτήρισε την όλη κατάσταση «χάος», ενώ αποκάλυψε πως θα μιλήσει τόσο με τον προπονητή της «σκουάντρα ατζούρα», Σακέτι, όσο και με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Πετρούτσι.

«Διάβασα για τις κλήσεις στην προεπιλογή. Για προφανείς λόγους, τους οποίους δεν θέλω να αναφέρω, για εμάς τους παίκτες της Ευρωλίγκας είναι ξεχωριστή η περίπτωση και δυστυχώς είναι δυσάρεστη. Και το φταίξιμο δεν είναι δικό μας. Είμαι σε επικοινωνία με τον κόουτς Σακέτι, ενώ θα καλέσω και τον πρόεδρο Πετρούτσι. Όλοι θα μιλήσουμε και από την άλλη θα αξιολογήσουμε την κατάσταση με την ομάδα μου (σ.σ. Μπάμπεργκ), για την καλύτερη δυνατή λύση. Έχουμε ματς στην Ευρωλίγκα εκείνη την εβδομάδα. Αλλά, μιλάμε για χάος», ήταν τα λόγια του Χάκετ στην ιστοσελίδα «sportando.com».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x