Ευρώπη

«Νυστέρι» για Λοβέρν και επιστρέφει το… 2022!

Σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο θα υποβληθεί ο Ζοφρέ Λοβέρν και θα είναι ξανά τη διαθέσιμος στη Ζαλγκίρις στα τέλη Ιανουαρίου.

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Ζοφρέ Λοβέρν.

Όπως ενημέρωσε ο σέντερ της Ζαλγκίρις, την προσεχή Τρίτη (26/10) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση προς τα τέλη Ιανουαρίου του 2022.

Από 'κει και πέρα, η ομάδα του Κάουνας εξετάζει περιπτώσεις ψηλών στην αγορά, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν δείχνει να βιάζεται ιδιαίτερα, καθώς ο Γιούρε Ζντοβτς προς το παρόν καλύπτεται από τον Τζος Νίμπο και τον νεαρό Μάρεκ Μπλάζεβιτς.

Αναλυτικά το «τιτίβισμα» του Γάλλου σέντερ:

«Γεια σε όλους.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά τη γνώμη που πήρα από έναν από τους καλύτερους γιατρούς στην Ευρώπη για τον ώμο μου, θα υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση αυτή την Τρίτη (26/10).

Αυτή είναι η καλύτερη λύση για τη συνέχεια της καριέρας μου. Η επιστροφή μου εκτιμάται προς τα τέλη Ιανουαρίου, που στην ουσία δεν αλλάζει την αρχική εκτίμηση για την επιστροφή μου. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο παρκέ για την ομάδα μου.

Τα λέμε σύντομα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x