Ο Κύπριος τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως προετοιμάστηκαν σωστά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση όλη την εβδομάδα και πως είναι υποχρεωμένοι να παλεύουν σε κάθε αναμέτρηση και σε κάθε φάση. Θεωρεί πως έχασαν τη συγκέντρωσή τους σε κάποιες φάσεις, εξήρε την ποιότητα της ΑΕΚ και τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και περιμένει οι παίκτες του να τα δώσουν όλα τις επτά τελευταίες αγωνιστικές, ώστε να σωθούν.

Αναλυτικά: «Αρχικά, να συγχαρώ την ΑΕΚ για τη νίκη της και την πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου. Θεωρώ ότι χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα παιχνίδι για το οποίο προετοιμαστήκαμε πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα, παρόλο που αγωνιστήκαμε με τέσσερις ξένους και είχαμε τα γνωστά προβλήματα που δεν χρειάζεται να επαναλάβω. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι έχουμε λιγότερους παίκτες.

Αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι εμείς δε θα μπούμε σε διαδικασία να παλεύουμε κάθε κατοχή, σε κάθε αγώνα. Έτσι έγινε και σήμερα. Πιστεύω ότι, αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε κάποια μικρά πραγματάκια, κάποια λάθος φάουλ που έγιναν στο μπόνους και καταφέρναμε να κάνουμε λίγο καλύτερα τα box out για να πάρουμε τα ριμπάουντ, θα είχαμε την τύχη να κερδίσουμε το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια, όπως και στην τελευταία φάση, την οποία δε θέλω να σχολιάσω.

Ο αντίπαλος είναι γνωστό τι δυναμική έχει. Η σωματοδομή, τα κορμιά, σε σχέση με τα δικά μας όπου υπάρχει σαφέστατη έλλειψη ψηλών παιδιών στη θέση "5", με τη φυγή του Σάμιουλες και του Μπάουμαν. Το 45-29 στα ριμπάουντ και τα 15 επιθετικά ριμπάουντ έδωσαν στην ΑΕΚ δεύτερες κατοχές και κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι και από εκεί.

Εμείς κάναμε μια τεράστια προσπάθεια να κρύψουμε τις αδυναμίες μας. Παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί, όπως ο Σάββας Τζουγκαράκης με τα 22’, τους 5 πόντους, τα 2 ριμπάουντ, αλλά και άλλα πράγματα τα οποία που έχει κάνει στο παιχνίδι και δεν φαίνονται στη στατιστική, βοήθησε την ομάδα να μείνει "ζωντανή".

Δε σταματάμε εδώ, θα παλέψουμε μέχρι τέλους, θα μπει και το νέο παιδί μέσα, ευελπιστώ από εβδομάδα, να δούμε πως θα παρουσιαστούμε την επόμενη αγωνιστική. Είναι δύσκολη περίοδος, αρκετά δύσκολη πνευματικά για όλους μας, πιστεύω, όμως, ότι μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα, δεν μπορούμε να προδικάσουμε τίποτα. Υπάρχει δρόμος ακόμη, συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με το Λαύριο που είναι "κλειδί" για εμάς και είμαι αισιόδοξος ότι, με την προσθήκη ενός ακόμη παιδιού και να δούμε και οι τραυματίες πότε θα γυρίσουν, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι από σήμερα».