NBA

Στην 8η θέση οι Γουόριορς με 46 πόντους του Κάρι

Ο Στεφ Κάρι οδήγησε με 46 πόντους τους Γουόριορς στη νίκη 113-101 επί των Γκρίζλις και στην 8η θέση της Δύσης, που τους δίνει δύο ευκαιρίες να μπουν στα playoffs.

Με τον Στεφ Κάρι να πραγματοποιεί ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση στη φετινή σεζόν, στο ματς όπου σφράγισε την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ της regular season, οι Γουόριορς νίκησαν 113-101 τους Γκρίζλις και τερμάτισαν στην 8η θέση της Δυτικής περιφέρειας, αφήνοντας το Μέμφις ένατο. Έτσι, οι «πολεμιστές» θα έχουν δύο ευκαιρίες μέσω Play-in να βρεθούν στα playoffs, ενώ οι «αρκούδες» θα πρέπει να κάνουν το 2/2, αρχής γενομένης απέναντι στους 10ους Σπερς.

Ο Κάρι σημείωσε 46 πόντους (7/14 δίποντα, 9/22 τρίποντα, 5/6 βολές) και είχε ακόμη 9 ασίστ και 7 ριμπάουντ, όντας για μια ακόμα φορά ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας του, ενώ κορυφαίος των Γκρίζλις ήταν ο Γιόνας Βαλανσιούνας με 29 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Αν οι Μπλέιζερς νικήσουν στο ματς με τους Νάγγετς, τότε οι Γουόριορς θα αντιμετωπίσουν τους Λος Άντελες Λέικερς στο Play-in tournament.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x