Ελλάδα

Ταξίδια για «αιώνιους»

Μετά τις ευρωπαϊκές τους νίκες, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους στην Α1 μπάσκετ. Με τον Κολοσσό στη Ρόδο θα αναμετρηθεί η ομάδα του Πειραιά, με την Ολύμπια στη Λάρισα το «τριφύλλι». Να μην πέσει θύμα δυσάρεστης έκπληξης θέλει ο Αρης, υποδεχόμενος το Μαρούσι. Ενδιαφέρον ματς στο ΟΑΚΑ, μεταξύ ΑΕΚ και Πανελληνίου. Την πρώτη του νίκη μακριά από την Κρήτη θα επιχειρήσει να πάρει το ΑΓΟΡ κόντρα στην Ολυμπιάδα. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Πανιώνιος στο Ελληνικό απέναντι στην Λάρισα.

Μετά τις ευρωπαϊκές τους νίκες, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους στην Α1 μπάσκετ. Με τον Κολοσσό στη Ρόδο θα αναμετρηθεί η ομάδα του Πειραιά, με την Ολύμπια στη Λάρισα το «τριφύλλι». Να μην πέσει θύμα δυσάρεστης έκπληξης θέλει ο Αρης, υποδεχόμενος το Μαρούσι.

Ενδιαφέρον ματς στο ΟΑΚΑ, μεταξύ ΑΕΚ και Πανελληνίου. Την πρώτη του νίκη μακριά από την Κρήτη θα επιχειρήσει να πάρει το ΑΓΟΡ κόντρα στην Ολυμπιάδα. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Πανιώνιος στο Ελληνικό απέναντι στην Λάρισα.

Πρόγραμμα 19ης αγωνιστικής

Σάββατο 8/3/2008

16:15 Αρης – Μαρούσι
16:30 Πανιώνιος – Λάρισα
17:00 Ολυμπιάδα – ΑΓΟ Ρεθύμνου
19:00 Αιγάλεω – ΠΑΟΚ

Κυριακή 9/3/2008

17:00 Ολύμπια Λάρισας – Παναθηναϊκός
17:00 Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός
17:15 ΑΕΚ – Πανελλήνιος

Η βαθμολογία της Α1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x