Ελλάδα

Πήρε το ματς με Πανιώνιο στα χαρτιά η ΑΕΚ!

Ανατροπή σκηνικού! Ο αθλητικός δικαστής έκρινε δίκαιη την ένσταση της ΑΕΚ για φάουλ εκτός χρόνου σε βάρος του Γιάννη Καλαμπόκη, στην αναμέτρησή της με τον Πανιώνιο και κατακύρωσε στους «κιτρινόμαυρους» τον αγώνα στα χαρτιά! Οι «κυανέρυθροι» είχαν στείλει το ματς στην παράταση με δύο βολές του 30χρονου σούτινγκ γκαρντ, ωστόσο αποδείχτηκε από το ριπλέι πως το φάουλ έγινε εκτός χρόνου. Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση της ομάδας της Νέας Σμύρνης, καθώς διαμαρτύρεται για καθαρό φάουλ στον Άαρον Μάιλς λίγο πριν την επίμαχη φάση. «Η αλήθεια έλαμψε», σε καυστική ανακοίνωσή του.

Ανατροπή σκηνικού! Ο αθλητικός δικαστής έκρινε δίκαιη την ένσταση της ΑΕΚ για φάουλ εκτός χρόνου σε βάρος του Γιάννη Καλαμπόκη, στην αναμέτρησή της με τον Πανιώνιο και κατακύρωσε στους «κιτρινόμαυρους» τον αγώνα στα χαρτιά! Οι «κυανέρυθροι» είχαν στείλει το ματς στην παράταση με δύο βολές του 30χρονου σούτινγκ γκαρντ, ωστόσο αποδείχτηκε από το ριπλέι πως το φάουλ έγινε εκτός χρόνου. Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση της ομάδας της Νέας Σμύρνης, καθώς διαμαρτύρεται για καθαρό φάουλ στον Άαρον Μάιλς λίγο πριν την επίμαχη φάση. «Η αλήθεια έλαμψε», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΕΚ. Για «παγκόσμια πρωτοτυπία» κάνει λόγο ο Πανιώνιος σε καυστική ανακοίνωσή του.

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Α1 μετά την απόφαση.

Αναλυτικά, η απόφαση:

Ο αθλητικός δικαστής δέχεται τυπικά και στην ουσία της την ένσταση της ΑΕΚ ΚΑΕ. Αποφαίνεται ότι νικήτρια ομάδα του μεταξύ των ομάδων «ΑΕΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ» αγώνα καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας, αγωνιστικής περιόδου 2008-2009, που διεξήχθη 26-10-2008, είναι η γηπεδούχος ομάδα ΑΕΚ ΚΑΕ με τελικό αποτέλεσμα 73 έναντι 71 πόντων. Διατάσσει την απόδοση του παραβόλου στην ενιστάμενη ΚΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x