Ελλάδα

Ομπράντοβιτς: «Παίζουμε σε άδειες εξέδρες εξαιτίας κάποιων ηλίθιων»

Με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που στέρησαν από την ομάδα του τη δυνατότητα να παίξει σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ τα έβαλε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη. Από εκεί και πέρα αναφερόμενος στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που στέρησαν από την ομάδα του τη δυνατότητα να παίξει σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ τα έβαλε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη. Από εκεί και πέρα αναφερόμενος στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.


«Χωρίς κόσμο είναι δύσκολο για όλους μας. Έχω βαρεθεί να το λέω, αλλά θα το ξαναπώ, μια και είναι κρίμα να παίζουμε σε άδειες εξέδρες επειδή μερικοί ηλίθιοι έρχονται όχι για να μας βοηθήσουν, αλλά για να προβοκάρουν. Θα ήμουν χαρούμενος, αν είχαμε στο γήπεδο φιλάθλους που αγαπούν πραγματικά το μπάσκετ. Σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε και 10.000 κόσμο. Δεν είναι καλό το άδειο γήπεδο ούτε για εμάς, ούτε για τον Άρη.

Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι και είχαμε το απαραίτητο κίνητρο. Πιάσαμε απόδοση στο ίδιο επίπεδο όπως στο Αιγάλεω και στα τελευταία παιχνίδια μας στην Ευρωλίγκα, ιδίως στην άμυνα. Μου αρέσει να βλέπω τους παίκτες μου να πιέζουν, όταν είμαστε στο +20. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, αλλά η απουσία των Ηλιάδη και Νέλσον δεν τον βοήθησε στο ροτέισον του»,
είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και αναφερόμενος στον αν θα προλάβει ο Πέκοβιτς να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Πέμπτης τόνισε πως «Κανείς δεν ξέρει. Θα πρέπει να περιμένουμε μια μέρα για να μάθουμε. Ο Γκεόργκι (σ.σ. Σερμαντίνι), πάντως, είναι έτοιμος».



Ο Ντούσαν Σάκοτα απ’ την πλευρά του είπε πως «Για μια ακόμη φορά κρατήσαμε τον αντίπαλό μας σε χαμηλό σκορ και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ήμασταν σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα».


Ο Αντρέα Ματσόν που είδε τον Άρη να χάνει πολύ εύκολα είπε πως «Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο δεκάλεπτο. Και όταν παίζεις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, δεν μπορείς να βάζεις 21 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Πήραμε το μάθημά μας από τους καλύτερους και θα κοιτάξουμε να το εκμεταλλευτούμε».

Τέλος, ο Σον Μάρσαλ τόνισε «Ήρθαμε στο ΟΑΚΑ για να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, αλλά ήταν αργά. Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα και δεν δικαιολογούμαστε με τις απουσίες που είχαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x