Ελλάδα

Α1: Κυρίαρχο θέμα ο ισολογισμός…

Το θέμα του ισολογισμού και τα έσοδα της ομάδας, ήταν τα βασικά θέματα συζήτησης στη ΓΣ της ΚΑΕ ΑΕΚ, που διεξήχθη την Τετάρτη, στα γραφεία της ομάδας.

Το θέμα του ισολογισμού και τα έσοδα της ομάδας, ήταν τα βασικά θέματα συζήτησης στη ΓΣ της ΚΑΕ ΑΕΚ, που διεξήχθη την Τετάρτη, στα γραφεία της ομάδας.

Ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», Μπάμπης Καραμανλής και το εννιαμελές συμβούλιο της ΚΑΕ, ύστερα από μια συζήτηση μακράς διαρκείας με τους μετόχους του συλλόγου, ήτοι τους εκπροσώπους του Γιάννη Φιλίππου και τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής, αποφάσισαν να εξουσιοδοτηθούν για τη σύνταξη και την αποστολή πρακτικού στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη. Αυτή θα αφορά την καταβολή ποσού, από πλευράς της ΟΠΑΠ ΑΕ, προς την «Ένωση». Ενέκριναν, επίσης, τον ετήσιο ισολογισμό της χρήσης του 2007.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, στην προπόνηση της Τετάρτης συμμετείχαν κανονικά οι Ταπούτος, Κυριακόπουλος και Μπράιαντ.

Τέλος, ο τελευταίος, μαζί με τον Ντι Τζέι Τόμπσον έδωσαν το «παρών» στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της ίδιας μέρας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x