Ο Τζος Τσίλντρες απολαμβάνει τις λίγες μέρες άδειας που έδωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού και υποδέχτηκε την οικογένειά του στην Αθήνα. Δέκα συγγενικά άτομα του Αμερικανού γκαρντ βρίσκονται, ήδη, στην Ελλάδα, ώστε να περάσουν μαζί τα φετινά Χριστούγεννα, για πρώτη φορά μακριά από τις ΗΠΑ.
Ο ίδιος ο Τσίλντρες εξηγεί γιατί προτίμησε να παραμείνει στην Ελλάδα. «Είναι η πρώτη φορά που δεν περνάω Χριστούγεννα στις ΗΠΑ και, σίγουρα, είναι κάτι διαφορετικό. Ήθελα να το ζήσω κι εδώ και πολύ καιρό, είχα σχεδιάσει να περάσω αυτές τις μέρες στην Ελλάδα». Και συμπλήρωσε πως: "Μου είχαν λείψει πολύ τα ανίψια μου και είναι πολύ όμορφο που είμαστε όλοι μαζί. Η Αθήνα είναι πανέμορφη και όλοι μοιάζουν χαρούμενοι. Αν δεν είχε και τόση κίνηση, θα ήταν τέλεια".
Μίλησε και για το δώρο που περιμένει από τον Άγιο Βασίλη. «Φυσικά και πιστεύω σε αυτόν. Φορά και τα ίδια χρώματα με τον Ολυμπιακό. Μήπως είναι φίλαθλός μας; Πιστεύω, πάντως, ότι φέτος θα μου φέρει κάτι πολύ καλό (γέλια)» και ευχήθηκε κάτι από καρδιάς: «Θέλω να έχουν όλοι υγεία και να σκέφτονται μόνο θετικά. Όταν το κάνουν, τότε όλα θα είναι καλύτερα».
Ο Μιχάλης Πελεκάνος μίλησε για την προσωπική του απόδοση στα τελευταία παιχνίδια. «Είναι φυσιολογικό, να χρειαζόμουν χρόνο για να βρω τα ‘πατήματά’ μου. Μη ξεχνάτε ότι και πέρυσι με τη Ρεάλ, η χρονιά ήταν περίεργη. Νομίζω, όμως, ότι σιγά, σιγά βρίσκω τον εαυτό μου κι, απλά, φροντίζω να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα αυτά που θέλουν οι προπονητές από μένα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα φόργουορντ, που συμπλήρωσε πως: «Το σημαντικό, όμως, δεν είναι ότι έπαιξα εγώ καλά, αλλά όλη η ομάδα. Αυτό έχει σημασία, αν και νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα».
Ο 27χρονος γκαρντ πιστεύει ότι το 2009 θα είναι η χρονιά του Ολυμπιακού. «Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια, έχουν κάνει πολλοί την ευχή, η νέα χρονιά να φέρει τίτλους στον Ολυμπιακό. Φέτος, λοιπόν, καλύτερα να μην το ευχηθούμε και να δώσουμε ότι έχουμε ο καθένας, για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






