Ελλάδα

Αμφίβολοι Παυλίδης και Ταπούτος με ΠΑΟΚ

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Παυλίδη και Ταπούτου για το τοπικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Παυλίδη και Ταπούτου για το τοπικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ.


Τη νίκη που θα τον βοηθήσει να ανέβει ψυχολογικά και αγωνιστικά ψάχνει ο Ηρακλής το Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο, ωστόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Λευτέρης Κακιούσης είναι αρκετά. Τόσο ο Παυλίδης όσο και ο Ταπούτος είναι αρκετά αμφίβολοι για το τοπικό ντέρμπι και ο τεχνικός του «Γηραιού» έχει χάσει τον…ύπνο του.

Ο Παυλίδης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες, ενώ ο Ταπούτος ένιωσε ενοχλήσεις την Παρασκευή και η συμμετοχή τους θα εξαρτηθεί ακριβώς την τελευταία στιγμή. Το ιατρικό επιτελείο πάντως των «κυανόλευκων» εμφανίζεται αισιόδοξο και εικάζει ότι οι δύο παίκτες θα μπορέσουν να συμμετέχουν κανονικά.

Στον Ηρακλή πάντως παρά τα όποια προβλήματα και παρά τα ως τώρα αποτελέσματα της ομάδας αισιοδοξούν για το θετικό αποτέλεσμα κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του Γιώργου Δέδε.

«Μας λείπουν τα αποτελέσματα και γι’ αυτό θέλουμε πολύ τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε δει πόσο δυνατός εμφανίζεται φέτος ο ΠΑΟΚ και αυτό που κατά κύριο λόγο θα επιδιώξουμε είναι να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης του «Γηραιού».


Επιμέλεια: Μάνος Τζάλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x