Την άφιξη του Ντάνια Άιμπραμς περιμένουν στον Απόλλωνα Πατρών, ώστε να είναι πλήρης το ρόστερ στο ξεκίνημα των φιλικών αναμετρήσεων το τριήμερο Παρασκευή-Κυριακή.
Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν μπήκε στο αεροπλάνο την Τρίτη, αλλά θα μπει την Τετάρτη, σφού ένα προσωπικό προβλημα τον κρατάει στην Αμερική ακόμα μια μέρα. Πάντως όταν φτάσει στην Αθήνα, δε θα περάσει την ίδια μέρα από το καθιερωμένο αντι-ντόπινγκ κοντρόλ, αλλά θα φύγει κατευθείαν για την Πάτρα, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.
Εκτός απρόπτου, ο Άμπραμς θα είναι παρών στο φιλικό της Παρασκευής κόντρα στην τοπική Ολυμπιάδα. Το σαββατοκύριακο ο Απόλλων Πατρών θα συμμετάσχει στο τουρνουά «γέφυρα 2-5», που διοργανώνει η ίδια ομάδα. Το Σάββατο οι παίκτες το Ντάρο Ρόυσο θα αντιμετωπίσουν το Παλαιό Φάληρο, ενώ το δεύτερο ζευγάρι είναι Πανελλήνιος-Ολυμπιάδα. Την Κυριακή, οι δύο νικητές θα αγωνιστούν στον τελικό του τουρνουά.
Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια καινούργια εξέλιξη στο θέμα του ξένου σέντερ.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






