Ελλάδα

Φ. Νάκιτς: «Έχω πολλά ακόμη να προσφέρω»

Ευχαριστημένος από την παρουσία του στην Ολύμπια Λάρισας δήλωσε ο Φράνκο Νάκιτς, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ, ενώ παράλληλα τόνισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί, για να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει στην Α1.

Ευχαριστημένος από την παρουσία του στην Ολύμπια Λάρισας δήλωσε ο Φράνκο Νάκιτς, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ, ενώ παράλληλα τόνισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί, για να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει στην Α1.

Χαρούμενος ήταν ο Φράνκο Νάκιτς μετά την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της Ολύμπια Λάρισας και τόνισε ότι έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στην ομάδα. «Σίγουρα είμαι χαρούμενος που με την απόδοσή μου βοήθησα την ομάδα μου να... σπάσει το ρόδι στην Ευρώπη, όχι μόνο για εφέτος, αλλά για πρώτη φορά στην ιστορία της. Δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας και για μένα είναι σημαντικό που ήμουν παρών σε αυτή την ευχάριστη στιγμή για το μπάσκετ της Λάρισας. Η αλήθεια είναι, όμως, πως τα ματς για το κύπελλο Ευρώπης δεν μας ενδιαφέρουν. Βρισκόμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα και το μυαλό μας είναι συγκεντρωμένο στους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Η μεγάλη ικανοποίηση για όλους στην Ολύμπια θα έρθει, όταν καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή», τόνισε ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «πορτοκαλί» στην νίκη επί της Χίζνιακ και συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο Νάκιτς μίλησε για την αλλαγή που έχει επιφέρει η παρουσία του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο της Ολύμπια. «Αυτό που έχει αλλάξει από την ημέρα που αλλάξαμε προπονητή είναι πρώτα απ΄ όλα πως γίναμε ομάδα. Ο Αλεξανδρής έχει μοιράσει σωστούς ρόλους κι αυτό μας γέμισε όλους αυτοπεποίθηση. Κάνουμε δυνατή προπόνηση και ο χρόνος μοιράζεται καλύτερα. Με την προσθήκη των Γιαν Φρέντερικ Γιένσεν και Ερικ Μπάρκλεϊ νομίζω πως θα γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί», ενώ για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος συμπλήρωσε: «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί, αλλά όλα μπορούν να συμβούν. «Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Μετά τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζουμε ΠΑΟΚ και Πανιώνιο. Ελπίζω πως η ομάδα θα ρολάρει στον δεύτερο γύρο, όταν θα προσαρμοστούν και οι δύο νέοι. Στόχος μας είναι να «χτυπάμε» τα εντός έδρας παιχνίδια».

Καταλήγοντας, ο σούτινγκ γκαρντ της Ολύμπια μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά και την επιλογή του να αγωνιστεί στην ομάδα της Λάρισας. «Σημασία έχει ότι γύρισα στην Ελλάδα, σ' ένα πρωτάθλημα που ξέρω όσο κανένα άλλο. Ξέρω καλά το περιβάλλον και νομίζω πως έκανα σωστή επιλογή. Η παρουσία του Βαγγέλη Αλεξανδρή και το γεγονός πως οι νεότεροι Έλληνες παίκτες μου δείχνουν ότι βασίζονται στην εμπειρία μου με ικανοποιεί και αισθάνομαι πως έχω ακόμη πολλά να προσφέρω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x