Μετά από 14 χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό ο Μίλαν Τόμιτς αποτελεί παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», με τον πιο άσχημο τρόπο. Ο 31χρονος γκαρντ πλήρωσε τη… νύφη για τις κακές εμφανίσεις του Ολυμπιακού. «Να κληθεί ο αθλητής Μίλαν Τόμιτς για λύση του συμβολαίου του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Πλήρωσε τη… νύφη η ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού. Ο Μίλαν Τόμιτς μετά από 13 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στους «ερυθρόλευκους» θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του λιμανιού. Την Τρίτη το Δ.Σ. της ΚΑΕ Ολυμπιακού συνεδρίασε και όσοι περίμεναν σκληρές αποφάσεις, μάλλον θα περιμένουν και άλλο. Η λεβιτόμος έπεσε μόνο στο κεφάλι του αρχηγού του Ολυμπιακού, που είναι ο μόνος παίχτης στο ρόστερ των ερυθρόλευκων που κατέκτησε το triple crown τη σεζόν 1996-97.
Δεν τον ήθελαν μέλη του Δ.Σ.
Οι φήμες αναφέρουν ότι μερικά μέλη του Ολυμπιακού δεν ήθελαν τον Μίλαν Τόμιτς από καιρό στην ομάδα. Από την στιγμή που ο 31χρονος γκαρντ έγινε τη περσινή σεζόν προπονητής οι πιέσεις για την φυγή του έγιναν ολοένα και περισσότερο. Μετά το τέλος του Δ.Σ. βγήκε η «σκληρή» ανακοίνωση προς το πρόσωπο του Μίλαν Τόμιτς. «Να κληθεί ο αθλητής Μίλαν Τόμιτς για λύση του συμβολαίου του», αναφέρει σχετικά.
Στις υπόλοιπες αποφάσεις που πάρθηκαν ξεχωρίζει η στήριξη στο πρόσωπο του Γιόνας Καζλάουσκας, κάτι που ήταν αναμενόμενο, αλλά και η μείωση σε ποσοστό 10% από τον μισθό των παικτών για την βαριά ήττα από την Εφές Πίλσεν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Ολυμπιακού
Το διοικητικό συμβούλιο μετά από εκτίμηση της κατάστασης του αθλητικού τμήματος και εξέταση των αιτιών της μέχρι σήμερα πορείας του, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις :
- Να οριστικοποιηθεί άμεσα το roster της ομάδας.
Για το θέμα αυτό θα συνεργασθούν οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος κ.κ. Κόκκαλης και Αγγελόπουλος με τον προπονητή της ομάδας κ. Καζλάουσκας, τον οποίο το συμβούλιο δηλώνει ότι στηρίζει.
- Να επιβληθεί πρόστιμο σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Εφες-Πίλσεν, ίσο με το 10% των συνολικών μηνιαίων αποδοχών τους.
- Να κληθεί ο αθλητής Μίλαν Τόμιτς για λύση του συμβολαίου του.
- Να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την αυστηρή τήρηση του εσωτερικού κανονισμού της ΚΑΕ, κυρίως σε σχέση με την αγωνιστική και έξω-αγωνιστική συμπεριφορά των αθλητών.
Τέλος, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του τμήματος
Επιμέλεια: Αντώνης Σαούλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






