Ελλάδα

«Δεν καθόμαστε να κλαίμε»

Τα… κλάματα για τα προβλήματα τραυματισμών δεν αρμόζουν στην Εθνική, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Καϊμακόγλου ενόψει της προετοιμασίας στο Καρπενήσι για το Ευρωμπάσκετ. «Δεν θα πρέπει να καθόμαστε να κλαίμε. Υπάρχει αισιοδοξία και κίνητρο. Μίνιμουμ στόχος η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες», τόνισε. Δείτε στη Web TV του sport-fm.gr πλάνα από την αναχώρηση της «γαλανόλευκης» αποστολής για το Καρπενήσι.

Τα… κλάματα για τα προβλήματα τραυματισμών δεν αρμόζουν στην Εθνική, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Καϊμακόγλου εν όψει της προετοιμασίας στο Καρπενήσι για το Ευρωμπάσκετ. «Δεν θα πρέπει να καθόμαστε να κλαίμε. Υπάρχει αισιοδοξία και κίνητρο. Μίνιμουμ στόχος η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες», τόνισε.

Αναλυτικά, ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-τις φιλοδοξίες της Εθνικής: «Όταν ξεκινά μία νέα προσπάθεια πάντα υπάρχει αισιοδοξία και όταν υπάρχουν νέα πρόσωπα στην ομάδα, υπάρχει πάντα υψηλό κίνητρο. Ευχή όλων μας είναι να είμαστε υγιείς, γιατί έχουν συμβεί πολλά. Δεν θα πω ότι πάμε για την πρώτη θέση. Πάντα κοιτάμε ψηλά. Ο μίνιμουμ στόχος είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά κοιτάμε ένα-ένα παιχνίδι και θα δούμε πού θα φτάσουμε».

-την προετοιμασία στο Καρπενήσι: «Είναι πολύ σημαντικό το κομμάτι της προετοιμασίας. Πέρα από την αγωνιστική φιλοσοφία του προπονητή που θα πρέπει να μάθουμε σιγά-σιγά, είναι ευκαιρία να έρθουμε όλοι πιο κοντά και να γίνουμε μία οικογένεια».

-τα αγωνιστικά προβλήματα της Εθνικής: «Μπορεί να υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά θα πρέπει να ασχολούμαστε με τους παίκτες που υπάρχουν εδώ. Δεν θα πρέπει να καθόμαστε να κλαίμε, αλλά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και να δουλέψουμε σκληρά. Υπάρχει αισιοδοξία και κίνητρο, οπότε θα δούμε τι ζητά ο προπονητής από μας και θα δουλέψουμε σκληρά».

-το δικό του ρόλο στην ομάδα: «Κάθε χρόνο νιώθω έτοιμος. Μετά από δύο χρονιές στην ομάδα έχω περισσότερη πείρα και νιώθω πιο καλά. Ό,τι μου ζητηθεί θα προσπαθήσω να το κάνω. Είμαι ένας παίκτης που θυσιάζω τον εαυτό μου πάντα για την ομάδα».

Δείτε στη Web TV του sport-fm.gr πλάνα από την αναχώρηση της «γαλανόλευκης» αποστολής για το Καρπενήσι.



Το σύνθημα του Ηλία Ζούρου



Λαβωμένος, αλλά αισιόδοξος ο Νικ Καλάθης



«Στρατιώτης» Σπανούλης



Βασιλειάδης και Κουφός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x