Ελλάδα

Φραγκιάς: «Καλύτεροι την επόμενη φορά»

Όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται, θέλει να εμφανιστεί στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Κολοσσός. Αυτό τόνισε μετά το τέλος της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση των play offs ο κόουτς των «θαλασσί», Βασίλης Φραγκιάς ο οποίος πρόσθεσε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να νικήσει μία ομάδα τους «πράσινους».
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται, θέλει να εμφανιστεί στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Κολοσσός.

Αυτό τόνισε μετά το τέλος της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση των play offs ο κόουτς των «θαλασσί», Βασίλης Φραγκιάς ο οποίος πρόσθεσε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να νικήσει μία ομάδα τους «πράσινους».

«Θέλαμε να ήμασταν περισσότερο μέσα στο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός δεν μας άφησε περιθώρια. Αδειάσαμε. Ο στόχος επετεύχθη και με το παραπάνω, περάσαμε στην 4άδα. Είναι όνειρο θερινής νυκτός να χτυπήσεις τον Παναθηναϊκό. Την επόμενη φορά θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι», είπε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε: «Στη Ρόδο θέλουμε να είμαστε πιο διαφορετική ομάδα. Θέλω να είναι μία γιορτή, μία επιβράβευση, να έρθει ο κόσμος να χειροκροτήσει την ομάδα για την προσπάθεια των 8 μηνών. Δε θα πω "Καλή Επιτυχία" για το Φάιναλ Φορ θα το πω πιο μετά, μη τυχόν παίξαμε και τέταρτη αναμέτρηση και πουλήσουμε κανένα εισιτήριο περισσότερο (γέλια)».

Απ' την πλευρά του, ο Νίκος Λιακόπουλος, σχολίασε: «Ήρθαμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε, σε σχέση και με την τελευταία αναμέτρησή μας, όπου ήμασταν κακοί (100-57). Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία "προπόνηση" ( πριν απ' τις θέσεις 3-4). Καλή επιτυχία στη δύσκολη αποστολή που έχει ο Παναθηναϊκός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x