Με το που έγινε γνωστό πως ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς συμφώνησε για τον επόμενο ένα χρόνο με τον Ολυμπιακό, οι αντιδράσεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ήταν αναπόφευκτο πως θα δημιουργούσαν ένα ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ΚΑΕ. Ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του «δικεφάλου», Διονύσης Ψωμιάδης, τοποθετήθηκε επίσημα για το συγκεκριμένο γεγονός.
«Ο κ. Αγγελόπουλος πρέπει να μάθει να είναι πρώτα άνθρωπος και μετά παράγοντας. Αν νομίζει ότι μόνο με τα χρήματα μπορεί να αγοράσει συνειδήσεις, θα πρέπει να ξέρει πως κάποιος θα εξαγοράσει και αυτόν. Ήταν η μεγαλύτερη προδοσία του ελληνικού μπάσκετ. Και σε αυτό δεν έχει μόνο ευθύνη ο Ολυμπιακός, αλλά και πολλοί άλλοι που δεν ενδιαφέρομαι να κατονομάσω. Δυστυχώς, είναι κακοί άνθρωποι και η κακία είναι βίωμα μικρών ανθρώπων. Άσχετα, αν έχουν χρήματα ή όχι θα έρθει η στιγμή της εκδίκησης του ΠΑΟΚ και εύχομαι να είναι σύντομα. Εμείς ζητάμε την συμπαράσταση του κόσμου και του Τύπου και να καταλάβουν όλοι, ότι αυτές οι αντίξοες συνθήκες και οι απαράδεκτες συμπεριφορές μας γιγαντώνουν, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων», ήταν οι δηλώσεις του παράγοντα των «ασπρόμαυρων». Απο τις βολές των "ασπρόμαυρων" δε ξέφυγε και ο Ελληνας μάνατζερ του παίκτη, ο Κώστας Παπαδάκης, που θεωρήθηκε συνυπέυθυνος για την αρπαγή του "Μούλα".
Οσο για το story της όλης υπόθεσης έχει ως εξής: Λίγο πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης της Κυριακής, o παίκτης τηλεφώνησε στον Μπανε Πρέλεβιτς, ενημερώνοντάς τον σχετικά με την οριστική συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας επίσης πως ήταν μία πρόταση που δε θα μπορούσε να αρνηθεί σε καμιά περίπτωση. Ο "τίγρης" σοκαρίστηκε από ταυτά που άκουσε, έχοντας φτιάξει ήδη τα πλάνα του με τον Κροάτη σταρ.
Πλέον, ο Σέρβος αναγκάζεται να ζητήσει την απόκτηση ενός Αμερικανού γκαρντ, μέχρι τουλάχιστον το απόγευμα της Τρίτης, αν και όπως δείχνουν τα πράγματα ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί χωρις τους αντικαταστάτες των "Μούλα" και Μαυροκεφαλίδη στην Πάτρα.
O "δικέφαλος" ψάχνει πλέον για δύο παίκτες στη θέση του πλέι μέικερ και του σέντερ και μάλλον δε θα αποκτηθεί ο Εκτορ Ρομέρο.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






