Οι Σταύρος Τουντζιαράκης και Μίλος Πάθλοβιτς αποτελούν τα πρώτα στελέχη του νέου ρόστερ που θέλει να φτιάξει ο Μακεδονικός, ενόψει της νέας περιόδου. Ο 19χρονος σέντερ συμφώνησε με τους «πράσινους» για τα δύο επόμενα χρόνια και ο Σέρβος φόργουορντ για τον επόμενο ένα.
Ο δεύτερος Σέρβος που δοκιμάζεται, ο Σράτζαν Λάλιτς, θα συνεχίσει τις προπονήσεις μέχρι ο Κώστας Φλεβαράκης να αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για την τύχη του. Θέμα χρόνου είναι να ανακοινωθεί και ο Αμερικανός φόργουορντ και ο Αμερικανός πλέι μέικερ με κοινοτικό διαβατήριο.
Στον πρώτο έχει ήδη γίνει επίσημη πρόταση, την οποία αναμένεται να αποδεχτεί, αφού ήδη έχει στείλει υπογεγραμμένο προσύμφωνο στα γραφεία της ΚΑΕ.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






