Ελλάδα

Α1: «Κίτρινος» για πάντα ο Γουίλκινσον

Για τρία ακόμα χρόνια επιπλέον θα παραμείνει στον Αρη ο Μάικ Ουίλκινσον. Ο λευκός Αμερικανός φόργουορντ συμφώνησε την Τρίτη με τους ιθύνοντες της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ και θα παραμείνει στο «Αλεξάνδρειο» για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Για τρία ακόμα χρόνια επιπλέον θα παραμείνει στον Αρη ο Μάικ Ουίλκινσον. Ο λευκός Αμερικανός φόργουορντ συμφώνησε την Τρίτη με τους ιθύνοντες της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ και θα παραμείνει στο «Αλεξάνδρειο» για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

"Ηλιάδης: Μας δίνει επιπλέον κίνητρο η παρουσία του κόσμου"

Η ώρα της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους Θεσσαλονικείς έχει φτάσει. Την Τετάρτη τα απόγευμα ο «αυτοκράτορας» του ελληνικού μπάσκετ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης ρου Κυπέλλου Ελλάδος και έχουν ως στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το πρωί της Τρίτης οι παίκτες παρακολούθησαν στο βίντεο την «Ένωση» και ο Αντρέα Ματσόν με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ έδωσαν τις απαραίτητες οδηγίες για τα που θα πρέπει να χτυπηθεί η «Ένωση». Η αποστολή αναχώρησε το απόγευμα της ίδιας μέρας για την Αθήνα, χωρίς βέβαια τους τραυματίες Σκέιλς και Καλαϊτζή, που παρέμειναν στη συμπρωτεύουσα για να συνεχίσουν τη θεραπεία τους.

Σε μια τέτοια αναμέτρηση, ο κόσμος της ομάδας δε θα μπορούσε να απουσιάζει και ήδη αναμένεται το ΟΑΚΑ να κατακλυστεί από τους οπαδούς του Αρη. Αυτό είναι κάτι πουν γεμίζει με αυτοπεποίθηση τους παίκτες του Αντρέα Ματσόν, κάτι που παραδέχτηκε και ο Σάββας Ηλιάδης, μιλώντας στο επίσημο site της ΚΑΕ. «Κάθε φορά που παίζουμε εκτός έδρας, ο κόσμος ακολουθεί την ομάδα και τη βοηθάει όπου και αν παίζει. Η παρουσία τους στο ΟΑΚΑ θα μας δώσει ένα επιπλέον κίνητρο να παίξουμε σκληρά και να κερδίσουμε για αυτούς».

Για τη «μάχη» κόντρα στην ΑΕΚ ο Θεσσαλονικιός γκαρντ τονίζει πως «είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και ανέκαθεν τα ματς του Κυπέλλου κρύβουν παγίδες. Ειδικότερα όταν αντίπαλος είναι η πάντα επικίνδυνη ΑΕΚ, την οποία έχουμε να κερδίσουμε αρκετά χρόνια εκτός έδρας και θα κάνουμε τα πάντα για να σπάσει αυτή η αρνητική παράδοση. Δε θα είμαστε πλήρεις, αλλά όπως και να έχει θα κατέβουμε στην Αθήνα με αποκλειστικό στόχο τη νίκη και πολλά θα εξαρτηθούν από την δική μας αυτοσυγκέντρωση και ετοιμότητα».

Ο πρώην γκαρντ του Πανιωνίου αναφέρθηκε επίσης και σε τέσσερα βασικά στοιχεία που χρειάζονται οι «κίτρινοι» για να φύγουν νικητές. «Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να επιβάλλεις το δικό σου ρυθμό, να κάνεις λιγότερα λάθη από τον αντίπαλο, να θες περισσότερο τη νίκη και να παίζεις με πάθος. Όλα τα παραπάνω θα κρίνουν το νικητή της αναμέτρησης, αφού τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο καμία ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη. Πάντως, από τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής στα φιλικά που δώσαμε, φαίνεται πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο από άποψη τακτικής και αγωνιστικής πειθαρχίας. Πρέπει, ωστόσο, να βελτιώσουμε ορισμένα κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας και είμαι βέβαιος ότι με την πάροδο του χρόνου θα το καταφέρουμε».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x