Στην αντίδραση της ομάδας του, μετά το -15 που έμεινε πίσω από το Μαρούσι, αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Κώστας Πιλαφίδης, μιλώντας στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Κώστας Πιλαφίδης: «Ξέραμε ότι το Μαρούσι θα είναι καλά προετοιμασμένο για τον αγώνα. Στην αρχή δεν είχαμε ρυθμό και ήμασταν νευρικοί στην επίθεση ενώ είχαμε κακές επιστροφές στην άμυνα. Στο τέλος οι παίκτες μου υπερέβαλαν εαυτόν και προσπάθησαν πολύ για να πάρουν τη νίκη, η οποία ήρθε και με τη βοήθεια της τύχης. Η απουσία του Πάρκερ προκάλεσε οργανωτικό πρόβλημα. Ο Πάρκερ δεν μπορούσε να αγωνιστεί άλλο αφού είχε διάταση ενώ ο Βεργίνης αντιμετώπισε αμυντικά προβλήματα. Το τελευταίο σχήμα που δοκιμάσαμε ήταν αναγκαστική επιλογή, όμως μας δυνάμωσε στην άμυνα. Είναι σημαντικό το ότι γυρίσαμε από το -15 και μετρά πολύ ότι παλέψαμε στο τέλος».
Νίκος Κούβελας: «Το Μαρούσι ξεκίνησε πολύ καλά. Εμείς στη συνέχεια ρίξαμε το βάρος στην άμυνα και γίναμε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση. Το Μαρούσι μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα, όμως πήραμε άξια τη νίκη».
Αλέξης Κυρίτσης: «Για 30 λεπτά αγωνιστήκαμε όπως είχαμε σχεδιάσει, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν ήμασταν καλοί. Έπαιξαν ρόλο όμως οι δύο διαιτητές πλην του Λάζαρου Βορεάδη οι οποίοι στο τέλος μάς έδωσαν ανάποδα σφυρίγματα. Πάντως έχουμε βελτιωθεί και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».
Ντάρκο Ρούσο: «παίξαμε καλά, ήμασταν σκληροί στην άμυνα παρά τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε, όμως στα τελευταία 6-7 λεπτά δεν παίξαμε έξυπνα και μυαλωμένα στην επίθεση. Ίσως να έπαιξε ρόλο και η κούραση αλλά και οι φίλαθλοι που βοήθησαν τον ΠΑΟΚ. Δεν είμαι απογοητευμένος, έτσι είναι το μπάσκετ. Ένα σουτ έκρινε τον αγώνα. Το σουτ στη λήξη ήταν καλό, όμως ίσως ο Χαραλαμπίδης να ήταν επηρεασμένος από την κούραση. Είχαμε συμφωνήσει με τον Αυστραλό Μπρούτον, όμως δεν μπόρεσε να έρθει όταν τον θέλαμε. Τώρα δύσκολα θα προλάβουμε την 8η θέση. Αν ο Στεφανίδης είναι υγιής, δε θα πάρουμε παίκτη».
* Ο Κέβιν Μπέρλεσον είναι ο "εκλεκτός" του Κώστα Πιλαφίδη για τον αντικαταστάτη του Ντάριους Ουάσιγκτον, όμως έχει δημιουργηθεί πρόβλημα με το μπάι άουτ των 300.000 ευρώ που πρέπει να δώσει ο "δικέφαλος" για να τον αποκτήσει.
Αλέξανδρος Κουλούρης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






