Η βαριά ήττα από τον Αρη την Κυριακή στο ΟΑΚΑ «προσγείωσε» κάπως απότομα τους παίκτες της ΑΕΚ και η προετοιμασία για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ολυμπιάδα Πατρών ξεκίνησε με μουρμούρες και γκρίνιες, αλλά και με αγωνιστικά προβλήματα για τον Σούλη Μαρκόπουλο.
Ο Μακεδόνας τεχνικός είδε τον Νέστορα Κόμματο να τραυματίζεται και να τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του κόντρα στους «πορτοκαλί». Ο γκαρντ των «κιτρινόμαυρων» υπέστη θλάση στους κοιλιακούς και δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της Δευτέρας.
Το δεύτερο πρόβλημα αφορά στον Χρήστο Ταπούτο. Ο διεθνής φόργουορντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τη θλάση στο δικέφαλο, η οποία τον ανάγκασε να χάσει τους αγώνες με Ολύμπια και Αρη.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






