Συμβόλαιο για ένα χρόνο με την Ολύμπια Λάριας υπέγραψε ο έμπειρος φόργουορντ, ενώ τον αντίθετο δρόμο πήρε ο Γιοκσίμοβιτς ο οποίος δεν «έπεισε» τον Μουρατίδη
Μια άφιξη και μια αποχώρηση περιελάμβανε η Δευτέρα για την ομάδα της Ολύμπιας Λάρισας. Πιο συγκεκριμένα, οι Θεσσαλοί συμφώνησαν με τον Φράνκο Νάκιτς για συνεργασία ενός έτους, την ίδια στιγμή που αποδέσμευαν τον Πρέντραγκ Γιοκσίμοβιτς, ο οποίος δεν «έπεισε» με τις εμφανίσεις του, τον τεχνικό της ομάδας, Παρασκευά Μουρατίδη.
Ο Νάκιτς θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ομάδα της Ολύμπιας στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με την ΜΕΝΤ το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη (17.00), ενώ το απόγευμα της Δευτέρας θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση και θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.
Ο Μουρατίδης πιστεύει ότι ο Νάκιτς με την εμπειρία του θα βοηθήσει σημαντικά τους «πορτοκαλί» καθώς μπορεί να προσφέρει τόσο επιθετικά, όσο και ανασταλτικά. Η Ολύμπια είναι η έβδομη ομάδα στην καριέρα του ομογενή άσου, μετά τον Ολυμπιακό, την Άλμπα, τον Ηρακλή, τον Άρη, την Νήαρ Ήστ και το Περιστέρι.
Επιμέλεια: Μάνος Τζάλας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






