Πανίσχυρος θα είναι και την προσεχή περίοδο ο Παναθηναϊκός, μετά και την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στο δυναμικό του, όπως δήλωσε στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ, Παύλος Γιαννακόπουλος.
«Ο Παναθηναϊκός θα είναι και φέτος αχτύπητος, όπως και πέρυσι. Εμείς ως διοίκηση κάνουμε το καλύτερο για να πρωτοστατεί ο Παναθηναϊκός και να είναι χαρούμενοι οι φίλαθλοί του», τόνισε ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος, ενώ αναφερόμενος στην επανένταξη του «V-Span» στο ρόστερ του «τριφυλλιού», είπε: «Ο Βασίλης γύρισε στο σπίτι του και την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Υπήρχαν κάποια παρατράγουδα, ορισμένοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Οι προσπάθειες που έγιναν από κάποιους, που δεν θέλω να πω, απέτυχαν παταγωδώς. Ο Παναθηναϊκός θα ευχαριστήσει τις επόμενες ημέρες με επιστολή την ομάδα του Σπανούλη (Σαν Αντόνιο Σπερς), που φέρθηκε άψογα».
Μπορεί το ρόστερ του Παναθηναϊκού να είναι πλέον πλήρες και να έχουν «κλείσει» όλες οι θέσεις, ωστόσο ο Παύλος Γιαννακόπουλος δηλώνει έτοιμος να κάνει ό,τι ακόμη του ζητήσει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. «Ό,τι πει ο προπονητής. Ελπίζω να είναι απόλυτα ικανοποιημένος για τις ενέργειες που έγιναν. Κάναμε ό,τι μας ζήτησε, όπως πάντα», τόνισε.
Αναφερόμενος στην προσπάθεια ενίσχυσης του Ολυμπιακού, ο Παύλος Γιαννακόπουλος είπε: «Ευχόμαστε και ο Ολυμπιακός και ο κάθε αντίπαλος να είναι δυνατός, για να έχει αξία το πρωτάθλημα και κάθε επιτυχία του Παναθηναϊκού», ενώ τέλος μίλησε για το μεγάλο φιλικό παιχνίδι απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς στις ΗΠΑ τον προσεχή Οκτώβριο. «Είναι μεγάλη τιμή για μας αυτός ο αγώνας και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την αξία του Παναθηναϊκού, στο μέτρο του δυνατού, και απέναντι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






