Ελλάδα

AEK Betsson BC: Δήλωσε τον Ομπιέσε στην Stoiximan GBL

Στη λίστα του ελληνικού πρωταθλήματος δήλωσε τον Γιόσουα Ομπιέσε η ΑΕΚ Betsson BC.

Την απόφαση να δηλώσει τον Γιόσουα Ομπιέσε στη λίστα των ξένων της Stoiximan GBL, πήρε η ΑΕΚ Betsson BC.

Μία ημέρα πριν ξεκινήσει η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος με το εντός έδρας παιχνίδι της «Ένωσης» κόντρα στο Λαύριο, οι «κιτρινόμαυροι» δήλωσαν τον Γερμανό γκαρντ/φόργουορντ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 24χρονος άσος, που αποκτήθηκε για να αντικαταστήσει τον Ναχίμ Αλίν, άφησε θετικότατες εντυπώσεις στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια που αγωνίστηκε με την ΑΕΚ, μετρώντας 9,5 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Έτσι λοιπόν, ο Ντράγκαν Σάκοτα συμπεριέλαβε τον Γερμανό στην επτάδα ξένων της ομάδας, εκεί όπου βρίσκονται οι Χαμπ, Χάντερ, Κουζμίνσκας, Γκρέι, Γκόλντεν και Μπράις.

Θυμίζουμε πως δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε παιχνίδι έχουν μόνο έξι ξένοι, κάτι που σημαίνει πως κάθε φορά θα πρέπει να κόβεται ένας αθλητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x