Ο Κώστας Σλούκας, όντας και πάλι Κυπελλούχος Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό μετά τη νέα επιτυχία απέναντι στον Ολυμπιακό στον τελικό του Allwyn Final 8 στην Κρήτη, τόνισε πως έχει σημασία για ένα μεγάλο κλαμπ να αντιδρά και να συσπειρώνεται στα δύσκολα -και αυτό ακριβώς έκαναν οι «πράσινοι».
«Ήταν μια δύσκολη περίοδος ο Ιανουάριος, με πολλά σκαμπανεβάσματα, τραυματισμούς, κακό μπάσκετ. Οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα συσπειρώνονται. Κάναμε κυρίαρχο παιχνίδι.
Έδωσε αέρα ο Χέις Ντέιβις, έδωσε εμπειρία, είναι πολύ ικανός παίκτης στο να διαβάσει καταστάσεις. Έβαλε σκληράδα και mentality στο γήπεδο και άλλαξε η εικόνα προς το καλύτερο.
Ο Χολμς αρχίζει και καταλαβαίνει περισσότερα από το ευρωπαϊκό μπάσκετ και έκανε καλύτερα πράγματα σε άμυνα και επίθεση.
Ο Παναθηναϊκός είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Από Δευτέρα κάτω το κεφάλι για να βρεθούμε στο Final 4 της Ευρωλίγκας», είπε ο εκ των ηγετών του Παναθηναϊκού.
Διαβάστε Επίσης
Μπαρτζώκας: «Πολλοί σημαντικοί παίκτες μας υστέρησαν - Ήμασταν εκτός κλίματος αγώνα» Αταμάν: «Υπερήφανος για τους παίκτες και τους οπαδούς - Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για τέτοια αποτελέσματα» Πανηγύρισε το 22ο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός - Ο Σλούκας άφησε τους Ναν και Γκραντ να το σηκώσουν! Η μυθική εμφάνιση του MVP Χέιζ-Ντέιβις στον τελικό του Allwyn Final 8! X-Factor του Κυπελλούχου Παναθηναϊκού ο ΡογκαβόπουλοςΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






