Ο Παναθηναϊκός AKTOR κυριάρχησε απόλυτα στον τελικό του Allwyn Final 8 και επικράτησε 79-68 του Ολυμπιακού, κατακτώντας για 22η φορά (και δεύτερη συνεχόμενη) το Κύπελλο Ελλάδας.
Mετά τους πανηγυρισμούς των «πράσινων», ακολούθησε φυσικά η απονομή, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, να μπαίνει στο παρκέ ώστε να παραδώσει τα μετάλλια στους παίκτες των νικητών.
Στη συνέχεια, όταν ήρθε η ώρα για την απονομή του Κυπέλλου, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, κάλεσε τους Κέντρικ Ναν και Τζέριαν Γκραντ να σηκώσουν αυτοί το τρόπαιο.
Ακολούθησαν, φυσικά, πανηγυρικές σκηνές, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να αποθεώνει τους παίκτες και αυτούς να γιορτάζουν την κατάκτηση του τροπαίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού παρέμειναν στο παρκέ και παρακολούθησαν τη διαδικασία της απονομής.

Διαβάστε Επίσης
Μπαρτζώκας: «Πολλοί σημαντικοί παίκτες μας υστέρησαν - Ήμασταν εκτός κλίματος αγώνα» Αταμάν: «Υπερήφανος για τους παίκτες και τους οπαδούς - Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για τέτοια αποτελέσματα» «Καθολικά ανώτερος ο Παναθηναϊκός, δεν έκανε προσπάθεια ο Ολυμπιακός»: Το σχόλιο Πετρίδη-Ζέρβα από το Ηράκλειο Η μυθική εμφάνιση του MVP Χέιζ-Ντέιβις στον τελικό του Allwyn Final 8! Σλούκας: «Οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα συσπειρώνονται» - Αποθέωσε Χέιζ-Ντέιβις και Χολμς X-Factor του Κυπελλούχου Παναθηναϊκού ο ΡογκαβόπουλοςΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






