Ελλάδα

Stoiximan Basket League: Πρεμιέρα για Ολυμπιακό, μεγάλη μάχη στην Πάτρα για Προμηθέα και ΑΕΚ!

Με δύο αγώνες συνεχίζονται σήμερα (25/5) τα playoffs της Stoiximan Basket League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται το Περιστέρι και τον Προμηθέα την ΑΕΚ στη μεγάλη μάχη της Πάτρας!

Δύο αγώνες περιλαμβάνονται σήμερα (25/5) στο πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Basket League. Μετά τις «σκούπες» Παναθηναϊκού και Λάρισας χθες, με «πράσινους» και Θεσσαλούς να έχουν κλείσει ήδη το μεταξύ τους ραντεβού στα ημιτελικά, ρίχνονται στη μάχη τα άλλα δύο ζευγάρια, από τα οποία θα προκύψει ο έτερος ημιτελικός του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός καταρχήν υποδέχεται το Περιστέρι (19:30, ΕΡΤ3 και LIVE από bwinΣΠΟΡ FM 94,6 & sport-fm.gr) στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» γέμισαν τις μπαταρίες του μετά την παρουσία του στο Final Four του Βελιγραδίου και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για τον μεγάλο τους στόχο: Την κατάκτηση του τίτλου!

Η πρόκριση, θυμίζουμε, κρίνεται στις δύο νίκες, με το δεύτερο παιχνίδι, στο Περιστέρι, να είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή. Οι δύο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν χωρίς προβλήματα.

Νωρίτερα, μεγάλη μάχη αναμένεται στην Πάτρα, όπου ο Προμηθέας υποδέχεται την ΑΕΚ (17:00, ΕΡΤ3 και LIVE από bwinΣΠΟΡ FM 94,6 & sport-fm.gr), θέλοντας να κάνει την έκπληξη, «σκουπίζοντας» την «Ένωση».

Στον πρώτο αγώνα, οι τρομεροί Πατρινοί έκαναν το «μπρέικ» στα Άνω Λιόσια και με νίκη θα προκριθούν στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της σειράς του Ολυμπιακού με το Περιστέρι.

Στο μπασκετικό πρόγραμμα, αξίζει να σημειωθεί, συμπεριλαμβάνεται και ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στο Ψυχικό και τον Τρίτωνα, στην έδρα του πρώτου (17:00), με τον νικητή της σειράς να κερδίζει την άνοδο στη Stoiximan Basket League της νέας σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες έχουν μεταφέρει τα αποτελέσματά τους από την κανονική περίοδο και βρίσκονται στο 1-1. Την πρόκριση θα πάρει η πρώτη ομάδα που θα συμπληρώσει άλλες δύο νίκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x