Ελλάδα

Πρόστιμο σε Σερέλη και Άρη

Το… χέρι στην τσέπη θα βάλουν Χρήστος Σερέλης και ΚΑΕ Άρης, για τα όσα συνέβησαν στο ματς με το Λαύριο, στο «Nick Galis Hall».

Μοίρασε πρόστιμα ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ για το επεισοδιακό ματς ανάμεσα στον Άρη και το Λαύριο, για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Αρχικά, στον προπονητή της ομάδας από την Ανατολική Αττική, ο οποίος αποβλήθηκε, του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ.

Από την άλλη, η «κίτρινη» ΚΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο συνολικού ύψους 2.400 ευρώ.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στον κ. Χρήστο Σερέλη προπονητή της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟΥ) έγγραφη επίπληξη με ανακοίνωσή της στον Tύπο και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ, για πειθαρχικό παράπτωμα προπονητή, για τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) που διεξήχθη στις 4-12-2022.

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003:
α) την ποινή της επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ, για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, για τα οποία ακολούθησαν δύο (2) προειδοποιήσεις και
β) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ, για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας, για τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟΥ) που διεξήχθη στις 4-12-2022.

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο, για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητα, για τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 4-12-2022 και απαλλάσσεται αυτήν για παράβαση του άρθρου 27 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x