Ελλάδα

Ήττα στην παράταση από τη Γαλλία στους «8» του 3x3 των Μεσογειακών Αγώνων

Η Εθνική Ανδρών 3?3 μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα ηττήθηκε στην παράταση από τη Γαλλία στους προημιτελικούς των Μεσογειακών Αγώνων που φιλοξενούνται στο Οράν.

Άγγιξε το θαύμα αλλά δεν το ολοκλήρωσε η Εθνική Ανδρών 3x3. Στον προημιτελικό των Μεσογειακών Αγώνων του Οράν έφτασε στα όριά της την πανίσχυρη ομάδα της Γαλλίας, αλλά ηττήθηκε με 22-20 στην παράταση. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει για τις θέσεις 5-8 αύριο (3/7, 21.30) την Πορτογαλία.

Την ελληνική ομάδα αποτελούν οι Γιώργος Καλλιανιώτης (Π. Φάληρο), Γιώργος Αρνόκουρος (Μαρούσι), Βασίλης Σταυρακούκας (Παγκράτι) και Φώτης Καπρής (Έσπερος Καλλιθέας).

Αποτελέσματα – Πρόγραμμα

Προημιτελικοί
Τουρκία-Πορτογαλία 18-14
Ελλάδα-Γαλλία 20-22
Σερβία-Κροατία 17-14
Ισπανία-Αλγερία 21-18

Ημιτελικοί (3/7)
Τουρκία-Γαλλία
Ισπανία-Σερβία

Θέσεις 5-8 (3/7)
Πορτογαλία-Ελλάδα
Αλγερία-Κροατία

Η Εθνική Γυναικών επικράτησε της 17-11 της Αιγύπτου στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9-12 και στη συνέχεια αντιμετώπισε την Αλγερία. Έκανε τη δεύτερη νίκη της και με το τελικό 16-9 κατέκτησε την 9η θέση στην τελική κατάταξη. Την ελληνική ομάδα αποτελούν η Ζωή Κορρέ (ΓΣ Ηλιούπολης), Μάντυ Αναστασοπούλου (Πρωτέας Βούλας), Ιωάννα Χατζηβασιλείου (Πρωτέας Βούλας) και Νεφέλη Στούπα (ΓΣ Αγ. Παρασκευής).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x