Κάθε άλλο παρά δεδομένη φαντάζει η διεξαγωγή της εξ αναβολής αναμέτρησης της 15ης αγωνιστικής της GBL, μεταξύ του Περιστερίου Betsson και του Άρη, που είναι προγραμματισμένη για σήμερα (01/04) στις 17:00.
Ο λόγος είναι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την Αττική και έχουν ήδη προκαλέσει την κινητοποίηση των τοπικών φορέων. Μάλιστα, ο Δήμος Περιστερίου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.
Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση των εμπλεκόμενων πλευρών, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα γίνει κανονικά το τζάμπολ ή αν θα υπάρξει νέα αναβολή της αναμέτρησης.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Δήμος Περιστερίου ενημερώνει τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αρμόδιας Επιτροπής Κινδύνου και τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, αναμένονται δυσμενείς καιρικές συνθήκες την Τετάρτη 1 Απριλίου 2026.
Για την προστασία των πολιτών, αποφασίστηκε η λήψη προληπτικών μέτρων από τις 15:00 της ίδιας ημέρας, ως εξής:
Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Περιστερίου.
• Κλειστές θα παραμείνουν οι παιδικές χαρές.
• Κλειστά θα παραμείνουν το Πάρκο Νέας Ζωής και το Άλσος Περιστερίου.
• Αναστέλλεται η λειτουργία των Εργαστηρίων Δημιουργίας και των ΚΔΑΠ.
Ειδικότερα, για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αποχώρηση των παιδιών θα πραγματοποιηθεί στις 14:30.
Παράλληλα, συνιστάται στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες, ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, με αυξημένη προσοχή στη μετακίνηση μαθητών και οικογενειών.
Ο Δήμος Περιστερίου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, με τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας σε επιφυλακή, ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα οποιοδήποτε φαινόμενο και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






