Ελλάδα

Συλλυπητήρια από ΑΕΚ, Άρη και ΠΑΟΚ για Κωσταλά

ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του Στράτου Κωσταλά.

ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια του Στράτου Κωσταλά.

Αναλυτικά:
ΑΕΚ:
«Η ΑΕΚ BC συμμετέχει στο βαρύ πένθος για τον αδόκητο χαμό του Στράτου Κωσταλά, ενός ακάματου εργάτη του αθλήματος, και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Καλό κατευόδιο, Στράτο».

Άρης: «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Στράτου Κωσταλά, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών.

Ο εκλιπών είχε μεγάλη προσφορά, τόσο στο ελληνικό, όσο και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Διετέλεσε γενικός διευθυντής της ΚΑΕ (τότε ΤΑΚ) ΑΡΗΣ την αγωνιστική περίοδο 1992-93, όταν η ομάδα μας κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της, στο Τορίνο (Κύπελλο Κυπελλούχων).

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Στράτου Κωσταλά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΠΑΟΚ: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco εκφράζει την θλίψη της για το θάνατο του Στράτου Κωσταλά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών. Με σημαντική προσφορά στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο Στράτος Κωσταλάς διετέλεσε και για δύο περίπου χρόνια (1997-99) μάνατζερ στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x