Ελλάδα

ΑΕΚ: Επιστρέφει με Ηρακλή ο Ανγκόλα, δύσκολα ο Χάμερ

Ο Μπράιαν Ανγκόλα αναμένεται να επανέλθει στη δράση στο ματς της Μεγάλης Τετάρτης με τον Ηρακλή. Πιθανότατα εκτός ο Ίαν Χάμερ.

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής έφτασε. Ο Μπράιαν Ανγκόλα σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την τελευταία συμμετοχή του αναμένεται να είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης με τον Ηρακλή στα Λιόσια για την 23η αγωνιστική (17:00).

Ο Κολομβιανός γκαρντ πήρε προ δύο εβδομάδων το πράσινο φως για να αρχίσει προπονήσεις έχοντας απουσιάσει από τα τέλη Δεκεμβρίου λόγω μυοκαρδίτιδας, την οποία και πλέον έχει αφήσει πίσω του. Στο διάστημα αυτό δούλεψε με τους γυμναστές της «Ένωσης» και πλέον μετρά αντίστροφα για να φτάσει στο 100%.

Ο Ανγκόλα αναμένεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής και μετά το Πάσχα θα είναι έτοιμος να αναλάβει και πάλι τον ηγετικό του ρόλο.

Πιθανότατα εκτός μάχης για το προσεχές ματς θα είναι ο Ίαν Χάμερ, που ταλαιπωρείται από ένα μυϊκό πρόβλημα και δεν θα ρισκάρουν οι «κιτρινόμαυροι» τη συμμετοχή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x