Ελλάδα

ΑΕΚ: Γενική είσοδος 10 ευρώ με Άρη

Την παρουσία των φιλάθλων της στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών θέλει να ενισχύσει η «Ένωση».
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το «παρών» στη SUNEL Arena για το παιχνίδι με τον Άρη έκανε η ΑΕΚ.

Στην προσπάθεια να ενισχύσει την προσέλευση και την υποστήριξη των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα η «Ένωση» αποφάσισε γενική είσοδο 10 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων για την 3η αναμέτρηση της "Βασίλισσας" με αντίπαλο τον Άρη Betsson.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη SUNEL Arena, τη Δευτέρα (25/05), στις 19:00, στο πλαίσιο της προημιτελικής σειράς των PlayOffs της Stoiximan GBL, όπου η "Βασίλισσα" θα επιδιώξει το 2-1 πρόκρισης στα ημιτελικά.

Η μαζική παρουσία του κόσμου κρίνεται επιβεβλημένη. Ειδικά σε μία περίοδο, όπου το ευρωπαϊκό μπάσκετ αλλάζει και οι προκλήσεις είναι μπροστά.

Αποφασίστηκε για τους συνοπαδούς μας Γενική Είσοδος 10 ευρώ (εκτός από τις θέσεις των VIP, baseline, courtside).

Πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες.

Όλοι SUNEL Arena.

Eκδοτήρια ανοικτά δεν θα υπάρχουν την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

- Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ.

Για τη διαδικτυακή αγορά εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ GOV WALLET

Δείτε όλη τη διαδικασία που απαιτείται και πρέπει να ακολουθήσετε μετά την αγορά του εισιτηρίου, πατώντας ΕΔΩ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x