Ελλάδα

Παίζει ο Μάιλς με ΑΕΚ στον ημιτελικό!

Ο Αϊζέια Μάιλς είναι στη διάθεση του Ηλία Καντζούρη για τον ημιτελικό του Final 8 Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Περιστέρι bwin.

Ένα πρόβλημα λιγότερο για την ΑΕΚ. Ο Αϊζέια Μάιλς παρότι χτύπησε στο γόνατο σε σύγκρουση με αντίπαλο στον προημιτελικό με τον Πανιώνιο και απουσίαζε από το τελευταίο κομμάτι του αγώνα, τελικά είναι στη διάθεση του Ηλία Καντζούρη για τον ημιτελικό του Final 8 απέναντι στο Περιστέρι bwin (15:45). Μένει να φανεί πόσο μπορεί να αγωνιστεί και πόσο επηρεασμένος μπορεί να φανεί από το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε.

Αντίθετα με τον Αμερικανό φόργουορντ, εκτός μάχης είναι ο Ακίλ Μίτσελ, που τραυματίστηκε στα μέσα της τρίτης περιόδου την Πέμπτη στο πέλμα και η κατάστασή του θα αποσαφηνιστεί μετά τις εξετάσεις που θα κάνει όταν η αποστολή της «Ένωσης» επιστρέψει στην Αθήνα.

Επίσης δεν αγωνίζονται για την ΑΕΚ οι Άλεξ Μάντσεν και Αντώνης Κόνιαρης, ενώ στη δωδεκάδα βρίσκεται ο Δημήτρης Μαυροειδής, αν και λογικά δεν θα αγωνιστεί.

Η «Ένωση» παρατάσσεται πλέον με δώδεκα παίκτες, ενώ το Περιστέρι bwin είναι πλήρες και θα εμφανιστεί με την ίδια δωδεκάδα που είχε και στον προημιτελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά:

ΑΕΚ (Καντζούρης): Φρέιζερ, Πετρόπουλος, Ξανθόπουλος, Φλιώνης, ΜακΓκριφ, Γιάνκοβιτς, Μάιλς, Γόντικας, Παπαδάκης, Ουίλιαμς, Στρέλνιεκς.

Περιστέρι bwin (Σπανούλης): Μπίλαν, Φρανσίσκο, Κόλεμαν, Μωραΐτης, Ραντάνοφ, Πουλιανίτης, Ντένμον, Κασελάκης, Περσίδης, Χουγκάζ, Χάμερ, Ζούγρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x