Ελλάδα

Το «καθαρό» καλάθι του ΠΑΟΚ στα 33'' που δεν μέτρησε στο ΟΑΚΑ!

Αμαυρώθηκε η εκπληκτική σειρά ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, καθώς ο διαιτητής Κορομηλάς υπέπεσε σε τεράστιο σφάλμα στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς στο ΟΑΚΑ.

Μία εκπληκτική σειρά playoffs ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ «μουντζουρώθηκε» τελικά από τη διαιτησία και συγκεκριμένα από λανθασμένη εκτίμηση του διαιτητή, Ηλία Κορομηλά.

Στα 35’’ πριν από τη λήξη του αγώνα, ο Γκρίφιν έκλεψε την μπάλα από τον Ζήση και με εύκολο καλάθι μείωσε για τον ΠΑΟΚ σε 83-79, ενώ ένα δευτερόλεπτο αργότερα, ο Λοβ έκλεψε την μπάλα από τον Λοτζέσκι και πηγαίνοντας στο λέι-απ, κόπηκε από τον Μέικον.

Ωστόσο, από το ριπλέι φάνηκε πεντακάθαρα ότι η μπάλα βρήκε πρώτα το ταμπλό και μετά έκανε την τάπα ο Μέικον, οπότε έπρεπε να προσμετρηθούν δύο πόντοι στον ΠΑΟΚ και να πάει το σκορ στο 83-81 και να απομένουν 33’’ για τη λήξη του ματς.

Παρ’ όλα αυτά, ο Κορομηλάς που είχε την ευθύνη της φάσης και όπως μετέφερε στον πάγκο του ΠΑΟΚ, θεώρησε ότι η τάπα ήταν καθαρή και δεν υπήρχε λόγος επανεξέτασης της φάσης. Σε αυτό το σημείο πρέπει να διευκρινιστεί ότι για να εξεταστεί η φάση από το Instant replay, πρέπει οι διαιτητές να μετρήσουν το καλάθι και κατόπιν να ελέγξουν την απόφασή τους.

Δείτε τη φάση:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x