Ελλάδα

Στρέφεται στον Άρη η ΑΕΚ, εκτός παραμένει ο Μάντσεν

Η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για την Basket League (04/02, 19:15), έχοντας σαν στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Mετά τη σπουδαία νίκη απέναντι στην Γαλατασαράι, που την βάζει γερά στο «κόλπο» της πρόκρισης στο BCL, η ΑΕΚ στρέφεται πλέον στην αναμέτρηση με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο για την Basket League (04/02, 19:15).

Η Ένωση στοχεύει στη νίκη έτσι ώστε να εδραιωθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, γνωρίζει ωστόσο τις δυσκολίες του αγώνα, καθώς ο Άρης συγκεντρώνει πάντα πολύ κόσμο στο «Αλεξάνδρειο» και είναι τρομερά ανταγωνιστικός.

Το ευχάριστο για τον Ηλία Καντζούρη είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο Τιμ Φρέιζερ, αρχικά, πλέον πατάει καλύτερα και αναμένεται να επιστρέψει στη σύνθεση της ΑΕΚ και στην Basket League, έπειτα από την απουσία του από τις αναμετρήσεις με Απόλλωνα Πάτρας και Περιστέρι bwin.

Από την άλλη πλευρά, ο Αλεξάντερ Μάντσεν παραμένει εκτός δράσης και πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί ούτε στον αγώνα απέναντι στον Άρη. Εκτός για την ΑΕΚ παραμένει, επίσης, εδώ και αρκετό καιρό ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x