Η Stoiximan GBL επιστρέφει σήμερα στην αγωνιστική δράση μετά από διάλειμμα τριών εβδομάδων λόγω του Κυπέλλου Ελλάδας και του «παραθύρου» των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027.
Απόψε το απόγευμα (18:15) ο Άρης Betsson θα φιλοξενήσει το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος, 18 ημέρες μετά τη συνάντησή τους στο Κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.
Ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς καλείται να διαχειριστεί την απουσία του Κώστα Αντετοκούνμπο, με τον διεθνή σέντερ να είναι κλινήρης λόγω ίωσης και να τίθεται νοκ άουτ από το αποψινό ματς.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






