Ελλάδα

Άρης: Με επτά ετοιμοπόλεμους και τέσσερα ερωτηματικά κόντρα σε Ολυμπιακό

Οι Χόρκλερ, Σανόγκο, Χάγκινς και Χρηστίδη είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη στο ΣΕΦ για τα playoffs.

Με πολλά προβλήματα ολοκλήρωσε ο Άρης την προετοιμασία του για τον αυριανό (20/4, 19:15, ΕΡΤ3) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την πρώτη φάση των play-offs της Basket League.

Στην προπόνηση της Τετάρτης δεν έλαβαν μέρος οι τραυματίες Νόα Χόρκλερ, Ίσμαελ Σανόγκο, Τζος Χάγκινς, Βασίλης Χρηστίδης, Σταύρος Σχίζας και Στέλιος Χαβαλές. Οι τέσσερις πρώτοι θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, όμως η συμμετοχή τους στον αγώνα είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ οι δύο τελευταίοι τέθηκαν νοκ άουτ.

Ουσιαστικά ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει μόνο επτά απολύτως έτοιμους παίκτες. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Νόα Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Καββαδάς, Γιώργος Φίλλιος, JD Νότε, Όμηρος Νετζήπογλου, Βασίλης Χρηστίδης, Τζος Χάγκινς.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Ολοκληρώνοντας την κανονική περίοδο και μπαίνοντας στα play offs, ανεξαρτήτως αντιπάλου, επιδίωξη της ομάδας είναι να δείξει αυτό που την αντιπροσώπευσε όλη τη χρονιά: Την ανταγωνιστικότητα, τη μαχητικότητα, το πάθος, τη θέληση και την ομαδικότητα. Σε σχέση με τον Ολυμπιακό, η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο με την απουσία σημαντικών παικτών του ροτέισον, λόγω τραυματισμών. Παρόλα αυτά, η φιλοσοφία και το αγωνιστικό πλάνο μας δε θα αλλάξουν και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια της Euroleague και ετοιμάζεται για τα play-offs της διοργάνωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x