Ελλάδα

Αταμάν: «Κατά 90% δεν θα παίξει με Ρεάλ ο Γιουρτσεβέν - Ελπίζω να είναι έτοιμος με Ολυμπιακό»

Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με αντίπαλο το Μαρούσι, πως πολύ δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί στο επερχόμενο ματς της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ ο Γιουτσεβέν.

Παρόλο που τα βρήκε σκούρα κόντρα στο ανταγωνιστικό Μαρούσι, ο Παναθηναϊκός πήρε τη δύσκολη νίκη με σκορ 102-95 και παρέμεινε αήττητος στη Stoiximan GBL.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα του Ομέρ Γιουρτσεβέν, τονίζοντας πως είναι σχεδόν απίθανο να αγωνιστεί στο προσεχές ματς Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ (06/03), ενώ, ελπίζει να τον έχει διαθέσιμο στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στις 14 του μήνα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

«Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, όπου η ομάδα μας άρχισε πολύ χαλαρή και χωρίς συγκέντρωση με αποτέλεσμα να βρεθούμε στο -17, μου άρεσε το παιχνίδι. Μετά από αυτό κάναμε καλό παιχνίδι. Το Μαρούσι είναι καλή επιθετική ομάδα, το ξέραμε. Ο Φρίντρικσον, ο Κιν, ο Ρέινολντς έχουν πολύ ταλέντο. Βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε.

Φυσικά δεν είναι εύκολο για τις ομάδες της EuroLeague σε λιγότερο από 48 ώρες να παίζουν τέτοιου είδους αγώνες. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα γιατί είμαστε η μοναδική ομάδα της EuroLeague που παραμένει αήττητη στο εγχώριο πρωτάθλημα. Επίσης θεωρώ πως στο τελευταίο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ.

Δεν πιστεύω πως θα είναι έτοιμος για τη Ρεάλ ο Γιουρτσεβέν. Ελπίζω να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τώρα άρχισε το τρέξιμο. Έχουμε τον Τίμπορ Πλάις, που ήρθε για να μας βοηθήσει. Κατά 90% δεν θα παίξει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x