Ελλάδα

Αταμάν για Σλούκα: «Πήραμε τον καλύτερο πλέι μέικερ της Ευρώπης»

Με δηλώσεις του σε τουρκικό ΜΜΕ ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, αναφέρθηκε στην απόκτηση του Κώστα Σλούκα, λέγοντας ότι η ομάδα του απέκτησε τον καλύτερο πλέι-μέικερ στην Ευρώπη.

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την πυροδότηση της «βόμβας» με τον Κώστα Σλούκα παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος τεχνικός, αναφέρθηκε στην απόκτηση του 33χρονου γκαρντ, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» απέκτησαν τον καλύτερο πλέι μέικερ της Ευρώπης, ενώ υπογράμμισε ότι το πλάνο και τα όνειρα των οπαδών του «τριφυλλιού» θα γίνουν πραγματικότητα.


Η δήλωση του Εργκίν Αταμάν:

«Υπογράψαμε με τον καλύτερο πλέι μέικερ στην Ευρώπη. Τα σχέδια μας είναι μεγάλα, κάποια είναι όνειρα και κάποια όμως θα γίνουν πραγματικότητα».



«Βλέπει Μίροτιτς ο Παναθηναϊκός - Τον θέλουν και οι Μονακό, Ολυμπιακός»!



Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, ο Παναθηναϊκός, μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του Κώστα Σλούκα, εξετάζει και την περίπτωση του Νίκολα Μίροτιτς!

Αποφασισμένος να φτιάξει ένα ρόστερ που θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι ο Παναθηναϊκός, κάτι το οποίο «μαρτυρούν» και οι έως τώρα κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι!

Μετά την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης μεταγραφικής «βόμβας» του καλοκαιριού αλλά και των τελευταίων ετών με την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, οι «πράσινοι» δεν φαίνονται πως έχουν διάθεση να... αφήσουν το πόδι από το «γκάζι», εξετάζοντας και άλλες περιπτώσεις παικτών από το πάνω «ράφι»!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν φέρεται πως έχει στα «ραντάρ» της τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, μετά και την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ για τους Σακραμέντο Κινγκς και το ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x